Programmeer

(placeholder)

De Q-Edison robot reageert op geluid. Vermijdt slim obstakels of volgt het licht van een zaklamp. Ook volgt de Q-Edison een parcours lijn volledig zelfstandig.

Dankzij het gebruik van de speciale EdScratch software kan de Q-Edison eenvoudig worden geprogrammeerd. Heel handig via een laptop, PC, Mac, iPad of tablet.

Probeer van alles uit met leuke toepassingen die jij bedenkt. De Q-Edison is namelijk uit te breiden met EdCreate en EdBuild en te combineren met LEGO®.

Op school

leukste robot voor iedere ontdekker

Edison robot

Op school kunnen kinderen van verschillende leeftijden dankzij de Q-Edison robot in combinatie met LEGO® spelenderwijs in aanraking komen met techniek.


Zowel jonge kinderen die kennismaken met de Q-Edison robot tot pubers en volwassen die programma’s maken voor computergestuurd technisch LEGO®, beleven enorm veel plezier aan de Q-Edison robot. Mede dankzij de EdMat, de speciale handige EdScratch software, de vele EdCreate EdBuild constructies en EdChallenges.


Probeer ter introductie de EdCreate Pen Challenge

De Q-Edison is verkrijgbaar in verschillende EdPack varianten van 1, 2, 3, 10, 20 of 30 stuks. Dus bestel het aantal Q-Edisons dat je graag wilt hebben.

Selecteer en download jouw EdWare software variant om de Edison robot te programmeren

EdWare voor Apple Mac
EdWare voor Raspberry Pi
EdWare voor Linux
EdWare voor Python
EdWare voor Windows
EdWare voor Android
EdWare voor Chrome
(placeholder)
EdWare online
EdWare voor Google play

Ga direct aan de slag en klik

op een variant naar keuze

Met EdScratch programmeren