Download

(placeholder)

leukste robot voor iedere ontdekker

Edison robot

(placeholder)
(placeholder)

EdPy is een zeer veelzijdige tekstgebaseerde programmeertaal voor de Edison robot. EdPy is gebaseerd op Python, een populaire programmeertaal die gemakkelijk is te leren en te lezen. Programmeurs gebruiken Python om van alles te ontwikkelen, van de nieuwste apps tot bedrijfssoftware. Facebook, YouTube en Pinterest zijn applicaties die ook Python gebruiken!


EdPy maakt programmeren leuk, doordat jouw code tot leven komt in jouw Edison robot. Met EdPy breng je jouw verkenning van robotica en codering naar een nog geavanceerder niveau. Voor het lesgeven in EdPy is een speciale EdPy Teacher's Guide te bestellen.

(placeholder)

Selecteer en download jouw EdWare software variant om de Edison robot te programmeren

EdWare voor Apple Mac
EdWare voor Raspberry Pi
EdWare voor Linux
EdWare voor Python
EdWare voor Windows
EdWare voor Android
EdWare voor Chrome
EdWare online
EdWare voor Google play

Ga direct aan de slag en klik

op een variant naar keuze

Geanvenceerd coderen

Ontdek EdPy

Ontdek EdScratch

Ontdek EdBlocks

EdScratch is een blokgebaseerde programmeertaal op basis van Scratch. EdScratch combineert het gemak van slepen-en-neerzetten van commandoblokken met krachtige functionaliteit en veelzijdigheid. Het resultaat is een programmeertaal voor Edison robots die gemakkelijk is te leren en een robuust platform biedt voor de volgende stap in informatica educatie.


De GRATIS te downloaden EdScratch lessen bevatten werkbladen en activiteiten die zijn ontworpen voor zelfstandig gebruik door leerlingen en studenten vanaf 10 jaar en ouder. Daarnaast is er ook een te bestellen speciale EdScratch Teacher's Guide beschikbaar.

Handig, leuk, veelzijdig

EdBlocks is een volledig grafische programmeertaal voor de Edison robot die supergemakkelijk is te gebruiken.

Met het bloksysteem, sleep en plaats je eenvoudig commando's voor jouw Edison robot.


EdBlocks is intuïtief en leuk, zelfs voor jonge gebruikers.

De programmeertaal EdBlocks is perfect om je kennis te laten maken met programmeren. EdBlocks is ideaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar oud.


Naast de GRATIS te downloaden EdBlocks lessen, is er voor de juf of meester ook een te bestellen speciale EdBlocks Teacher's Guide beschikbaar.

Sleep, plaats, ontdek

START

EDBLOCKS

START

EDSCRATCH

START

EDPY