Innoveer

(placeholder)

De Q-Edison robot reageert op geluid. Vermijdt slim obstakels of volgt het licht van een zaklamp. Ook volgt de Q-Edison een parcours lijn volledig zelfstandig.

Dankzij het gebruik van de speciale EdScratch software kan de Q-Edison eenvoudig worden geprogrammeerd. Heel handig via een laptop, PC, Mac, iPad of tablet.

Probeer van alles uit met leuke toepassingen die jij bedenkt. De Q-Edison is namelijk uit te breiden met EdCreate en EdBuild en te combineren met LEGO®.

Op school

De Q-Edison is verkrijgbaar in verschillende EdPack varianten van 1, 2, 3, 10, 20 of 30 stuks. Dus bestel het aantal Q-Edisons dat je graag wilt hebben.

EdCreate

Edison robot Creator's Kit

Op school kunnen kinderen van verschillende leeftijden dankzij de Q-Edison robot in combinatie met LEGO® spelenderwijs in aanraking komen met techniek.


Zowel jonge kinderen die kennismaken met de Q-Edison robot tot pubers en volwassen die programma’s maken voor computergestuurd technisch LEGO®, beleven enorm veel plezier aan de Q-Edison robot. Mede dankzij de EdMat, de speciale handige EdScratch software, de vele EdCreate EdBuild constructies en EdChallenges.


Probeer ter introductie de EdCreate Pen Challenge

bouw met EdBuild en jouw robot

Bedenk nieuwe toepassingen

(placeholder)